Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Lanborghini gallardo vagy a...

A Lanborghini gallardo vagy a Ferrari 458 a jobb?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

És mégis miben?!?!??

De amúgy a zegykilenctédéjigóf mindkettőtől jobb!!

2016. jan. 2. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A Porsche.
2016. jan. 2. 20:32
 3/9 dirtboy ***** válasza:
49%
gallardobol van egy párféle,az 500 lovas alapmodell elmarad a 458tól de pl egy gallardo lp-570-4 superlaggera már hozza azt a gyorsulást és végsebességet.
2016. jan. 2. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
2: A porse mer aztat a fócvágen gyártja az meg a zegykilenctédéít.
2016. jan. 2. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is a fócvágenygóf a jobb, de csak a zegykilenc tédéji motorral. Amúgy meg az eddigiek elfelejtették, hogy a zegykilenc tédéji is csak akkor jó, ha füstöl!!4!
2016. jan. 2. 20:38
 6/9 dirtboy ***** válasza:
62%

gecc még fócvágen meg zegykilenc,nem unjátok még? oviban vagyunk vagy mivan?

értelmi fogyatékosok vagytok esküszöm,semmi köze a kérdéshez a válaszotoknak.

2016. jan. 2. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Hát figyelj, én hozattam Németből mindkettőt, hogy tudjam váltogatni őket. Nekem tetszett mindkettő, a csajoknak is bejött, mondjuk ha jól belegondolok, akkor a LaNborghini jobb volt, én jobban szerettem. De aztán visszaültem a 316-os BMW-be, és rájöttem, hogy attól jobb nincs semmi, és eladtam a két olasz ócskavasat, arra is tapadtak a csajok, de a BMW után még szaladnak a legjobb csajok, nameg úúúgy megy, múltkor egy Swiftet állva hagytam, valami öreg vezette, a csajok visítottak a verseny hevében.
2016. jan. 2. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

8: Mit akarsz a szakadt 10 litert fogyasztó BMW-vel?

Az 1.9 TDI Golf 4 az ász mert tol rendesen. Az enyémen Lexus lámpa van hátul, elöl meg angel eyes, ami szerintem jobban áll egy VW-nek mint a BMW-nek. Ja és 3.5 litert fogyaszt hidegen, meg minden lámpától padlóval indulok és 4 liter öcsém.

Bezzeg amikor az N rendszámos Ferrarit behoztam németektől mindenki azt mondta hogy: "nézmá' a csóró gyerek külföldről hozza a fostaligát és ezzel akar menő lenni mer megveszi a használtat ócsón amibe a német már belefingott".

2016. jan. 2. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Google a barátod, meglesed mindkettőt aztán hasonlítgathatod az adatait.
2016. jan. 3. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!