nézőpont kérdése mindegyikbe van nagyobb kisseb de én lambo fan vagyok méghozzá a 2003 as Galladro de csak sárágban :)
vagy lp640
2012. ápr. 30. 09:51
2/10 anonim válasza:
Teljesítmény és menettulajdonság szempontjából nagyjából ugyanolyanok, itt az egyéni ízlés dönt. Nem mondanám hogy jobb bármelyik a másik kettőnél, igazából olyan eltérések vannak amik egy átlagos sofőrnek fel sem tűnnek. Én elfogadnék bármelyikből egyet. (Aztán eladnám és vennék az árából egy teljesen restaurált Hemi Cudát -t meg egy nyaralót a balatonon . :D )
2012. ápr. 30. 09:55
3/10 anonim válasza:
Ezek nem sportautók, ezek autógyárak.
Mindegyiknek különböző modelljei vannak. Bár nem határoztad meg, hogy milyen szempontból legyen jobb (végsebesség, teljesítmény, megbízhatóság, gazdaságosság, ár, stb.), de akármire gondoltál is, nemhiszem, hogy általános választ lehetne adni. Van olyan Porsche modell ami jobb mint egy valamilyen Ferrari modell, és vice versa. Ergo a kérdés értelmetlen. :)
2012. ápr. 30. 10:19
4/10 anonim válasza:
A jobb alatt nem tudom mit értesz?
Teljesítményt, útfekvést, a sportosságon belüli relatív legjobb fenntarthatóságot?
Mondjuk összességében a Porsche a legjobb szerintem.
A három márka közül a legmegbízhatóbb és a legélhetőbb sportkocsi. Nem annyira drága mint a két olasz, de nincs is velük baj, jobban bírják a napi használatból adódó strapát és a versenypályán sem maradnak szégyenben. Fenntarthatóság terén is a legjobb. Üzemanyagfogyasztás, szervízköltségek és alkatrészárak tekintetében is élhetőbb a Porsche a másik kettőnél. A két nagy olasz exkluzívabb, még nagyobb státusszimbólum, kisebb darabszámban készül, de jóval drágább is a Porschéhoz képest. És ha a használhatóságot és a műszaki tartalmat is belevesszük, akkor mindenképpen a Porsche a legjobb ár/érték arányú.
Nem véletlenül használom 16 éve én is a kocsijaikat.
2012. máj. 1. 06:57
5/10 anonim válasza:
uhhh.Porsche.UTÁLOM
2013. ápr. 28. 09:00
6/10 Siku777 válasza:
hát igazából tökm1 mind három márka csak arra jó hogy csajokat szedj fel vele versenyezni egyikkel se lehet jól autópályán gyorsulni 0- nem lehet sebességről nagyjából azonos eredmény lenne, persze ha csak egy kategóriát nézünk pl egy Carrera GT ellen nem lenne esélye egy 250 GTO nak(pedig az az egyetlen ferrari amit becsülök úgy ahogy) ilyen autókkal csak verseny sorozatokban lehet versenyezni oda meg tök m1 mert átalakítják de ha menőzni akarsz és van pénzed akkor bármelyiket ami többe kerül ha nincs pénzed és jó autót akarsz akkor azért vannak a JDM az Mpower és a régi V8 asok ha csak kíváncsi vagy akkor z egy jó hülye kérdés
2013. szept. 10. 15:31
7/10 anonim válasza:
Szerintem a Lamborghini. Azért mondom ezt mert Lamborghini fan vagyok. De a Porsche sem rossz a Ferrarit pedig nem bírom.
2015. máj. 24. 19:46
8/10 plasztik@ä válasza:
ez most olyan kérdés mintha a BMW mercedes vagy az audi a jobb
2015. nov. 17. 20:30
9/10 Brandon41 válasza:
Én Ferrari fan vagyok, de a másik kettő sem rossz. Nekem a sorrend a következő: Ferrari, Lamborghini, Porsche. Az én személyes kedvencem a Ferrari Laferrari.
2018. jún. 23. 11:19
10/10 anonim válasza:
A Lamborghini kívülről jól néz ki, de minőségben meg sem közelíti a Ferrarit a Porschet meg főleg nem. Megnézed egy Lambo belsejét full kopogós műanyag az egész. Azért egy 120 milliós autótól kicsit több is elvárható szerintem. A Lamborghini tipikusan arra lett kitalálva, hogy villogjanak vele a városban a gazdag gyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!