Teherautó sofőrként melyik munkarend a jobb 3hét/1hét, vagy hétfőtől péntekig?
Figyelt kérdés
Előny, hátrány, pénz, minden érdekelne.2016. jan. 1. 23:43
1/4 A kérdező kommentje:
Tehát nemzetközi.
2016. jan. 1. 23:43
2/4 SándorÚr válasza:
ha van család, asszony vagy akár barátnő akkor jobb a hetezés. 3hétre is ugyan az a lóvé a 4.-dik hétre meg a nagy büdös semmmi, mert mindenki csak napi 8órával, meg minimál bérrel jelent be.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok sofőr, de biztos jobban szeretném a 3 hét meló - 1 hét szabad beosztást. Ha minden hétvégén szabad vagy, akkor annyiból áll az életed, hogy sietsz haza, van 1-2 napod otthon, de már akkor is azon jár az eszed, hogy mindjárt kell menni vissza. Egy rohanás az egész. Ha 3 hétig melózol, akkor tudod, hogy van egy teljes heted szabad, tudsz lazítani, azt csinálsz amit akarsz. Persze ha család van, akkor más a helyzet.
4/4 anonim válasza:
Dolgoztam régebben úgy, hogy minden hétvégén otthon voltam. Nagyon jó, nagyon kellemes, emberléptékűbb, de nem tudsz elintézni semmi hivatalos ügyet, hétvégén minden zárva, bank, orvos, fogorvos, hivatalok, most már vasárnap a bolt is, te meg szombat este eshetsz haza.
Most 20 nap meló, 10 nap otthon rendszerben melózom, 10 nap csak az enyém, elmehetek vásárolni, nyáron strandra hétköznap délelőtt, nincs tömeg, tolongás. És a pénzem is jobb így - igaz ez külföldi cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!