A Mazda 6-osok miért kerülnek olyan kevésbe a használt piacon?
A Mazda 6 középkategória, tehát az a kategória, mint a Passat.
Dízel Mazdákat nézegettem, de meglepő, hogy ennyi az áruk.
A japán autókra azt szokták mondani, hogy precízek, tartósak.
De, mégis hasonló évjárattal, kilométerrel rendelkező Passat többe kerül.
Miért?
Ezek a 6-os Mazdák, alig drágábbak, mint a Ford Mondeok.
Az ok egyszerű, a mazdának nem jó a dízel motorja. Mármint ami a sajátja és nem a PSA által szállított.
Én azt javaslom mazda6ból csak benzinest nézz 1.8 vagy 2.0 motorral.
Japán autók jók, de dízelt inkább a franciáktól vagy németektől vennék, japánból csak benzinest.
Így van, a piac mindig jól áraz! A Mazda dízelt én hanyagolnám, sokszoros tapasztalat, és az alkatrész tényleg horror.
Sajnos nagyon sokan hoznak be olyan rozsdaboglyákat, amiket kint már eldobnának. Nem akarod tudni, milyen állapotról hegesztik össze ezeket az autókat, amiket aztán olyan áron raknak ki, hogy képtelenség versenyezni vele. Ez a fő árleszállító hatása a típusnak. Persze ez neked, mint vásárlónak nem biztos, hogy baj, mert így relatíve olcsón ki tudsz fogni szép állapotú, rozsdamentes magyarországit. Én ilyet vadásznék a helyedben, benzines motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!