Ilyen régi fajta orosz akku töltővel lehet tölteni, gondozásmentes akksit?
2016. jan. 1. 12:04
1/7 anonim válasza:
Gondozásmentes akksit nem mernék ezzel a töltővel tölteni..nekem is volt, de vettem egy full digitális töltőt..az lekapcsol, illetve csepptölt, amíg kell..nem nagy összeg, megéri, hogy nyugodtan aludj...
nem véletlenül találták ki az automata töltőt...
2/7 anonim válasza:
Semilyen aksit nem célszerű ezekkel tölteni mert se a feszültség nem szabályzott stabil se a terhelhetőségükben nincs szabályzott áramkorlát.
Ma már meg filléresek a komoly töltők!
3/7 A kérdező kommentje:
Az óta, úgy csinàltam, hogy bedugtam a konnektorba, és multiméterrel megmértem a kêt csipesz között a feszültséget. Több, mint 17V-ot, mértem a két csipesz között. Az túl sok, ugye töltéshez?
2016. jan. 1. 13:24
4/7 anonim válasza:
Nem javasolt.
Legfeljebb ha ráakasztasz egy multimétert is az akkura, és negyed óránként ránézel, és úgy csökkented az áramot, hogy semmiképp se menjen a feszültség 14,2 V fölé.
5/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van, semmi probléma vele. Mindenféle akut lehet vele tölteni. A mutató Ampert mutat. Ha 4 Amper alá megy akkor már kész. Az akku beindítja a kocsit. 6 fölé szintén ne engedd. A kapcsolót úgy állítsd be, hogy 4 és 6 között legyen.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is nagy ritkán lehet használni, ha szükség van rá. Nyilván ne hagyd rajta egész éjjel az akkut, hanem mondjuk egy órára, hogy éppen legyen ereje beindítani az autót.
7/7 anonim válasza:
Ezek jobbak mint a most kapható vackok,nekemis hasonló van
Pár órát rajtahagyhatod nyugodtan az akksit semmi baja nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!