Egy 2.5L es V6 benzines autot meddig erdemes porgetni?
Addig pörgeted ameddig annyi nyomaték lesz amire szükséged van.
Ilyen hülye kérdést!
Mátrában Bükkben 5fővel csak úgy pakolgattam vissza kettűbee pedig az enyém se kis ccm....
jogsit hol szereztél?
ha meg sokat eszik vegyél kis kosit, sose értem aki 2-3literes kocsit vesz mit sír?
Aki kúrvának meg azt megbaxák!
Nagy, nehéz, eszik, ennyi!
ÜVEG HANGIG!! Had füstöljön a gumi!!!!!
Ja, hogy a fogyasztás csökkentése a cél?
2000, 2500-nál válts el afölé ne pörgesd!!!
Nekem 2,0 benzinesben volt. 8 literrel jöttem ki vele így.
Nem azzal tudsz spórolni, ha már 2000-nél váltol, és 1300-as fordulaton erőlteted pl.
A legjobban a gázpedálállásra kell figyelni, egyenletes tempónál minél kevesebb gázt próbálj adni. Viszont gyorsításnál nem érdemes simogatni a gázpedált, ki lehet húzatni rendesen, mert így gyorsabban eléred a kívánt sebességet, és a fogyasztás ettől nem lesz nagyobb, de legalább a motor sem lustul el.
Amivel még sokat lehet spórolni, hogyha tudod hogy előre meg kell állni, akkor elveszed már minél hamarabb a gázt és gurulsz motorfékkel vagy üresben, ez a te döntésed. Ne utolsó percen fékezz.
Ja és egy egy előzés alkalmával ne sajnáld elpörgetni akár 6000-ig is, mert az nem jó, ha soha nincs rendesen kipörgetve, a motort néha meg kell dolgoztatni, másképp a spórolás visszaüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!