A Volvo prémiummárkának számít?
Magyarországon nincs túl sok Volvos.
Úgy vettem észre, hogy akinek van annyi pénze, az a Mercedes-Audi-BMW szentháromság közül választ.
Azért nem világos, hogy pontosan mi is a Volvo, mert érdekes a modellpalettája.
Az S40 a középkategória.
Viszont van az S60-as is, ami méreteit tekintve felsők-középkategória.
Aztán, van még az ennél is nagyobb S80.
Emellett, van még kisebb 5 ajtós, SUV modellek is.
Tehát a modellpalettája alapján az feltételezhető, hogy prémiumkategória.
Hiszen, a legtöbb nem prémiumgyártónak a középkategória a zászlóshajó, Opel, Renault, Skoda, Volkswagen.Mindegyiknél a középkategória a csúcs.
De, sokszor a Volvot mégsem sorolják a prémiumok közé.
#7 te voltál béna.
milyen Volvo, milyen Merci? MErt a kétszeres különbség az kb. egy Volvo nyergesvontatóval húzott szerelvényre, és a Mercedeshez tartozó Smartra igaz.
Volvo V40 fordulókör átmérő: 10,8 m.
Merciket nézegettem, 5-6 típust megnéztem, 11 méter alattit nem találtam (A, B, CLA Merciket nézegettem)
szóval várom a konkrét típusokat, adatlap linkkel.
Utolsó!
Miért kötsz bele olyanba aki használja is az autót, nem pedig csak a karosszékből kiguglizza az adatokat, mint te??!
Amúgy legközelebb majd akkor helyezd a Merci elé a Volvót, ha majd az nyeri meg a F1-et!
Buék.
Az f1 nek mi koze a szeriakocsikhoz?
Öcsem...
12-es, attól a tény még tény marad.
Koppig alászedett kormánnyal a svédacél megfordul 10,8 méteren, a csillagos náci viszont nem, 20-30 centi hiányzik.
Tök mindegy mit vezettem, ez tény.
Te viszont eddig legfeljebb áramot, az tisztán látszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!