Miért próbálnak emberek erejükön felül sokat fogyasztó régi nagy autókat fenntartani?
Több ismerősöm 320-525i BMW-kkel mászkál 10-12 literes fogyasztással. 100 ezer körüli fizetéssel, 5 ezer Forintokért tankolva.
Mire jó ez a szenvedés?
Ha szenvedés lenne, akkor nem csinálnák.
Nekem pl. régi amcsi kocsim van. Gondolom nem kell részleteznem, hogy nem 3 litert fogyaszt. Nekem néha jól megy a szekér, néha én is 100 körül keresek. Van amikor az utolsó 3000 forintomat tankolom el, és van amikor bőven tudok rá költeni (felújítás, karbantartás, optikai tuning, stb.)
De nekem így jó. Ez a kocsi tetszik és kész.
Sokan meg is szólna érte, főleg mert nő vagyok (mintha valami UFÓ lennék) de lesz....om.
Azoknak miért jó, akik a szegénységbe szülnek 3-4 gyereket, miközben azok éheznek, fáznak és a segélyekre várnak?
"Több ismerősöm 320-525i BMW-kkel mászkál 10-12 literes fogyasztással. 100 ezer körüli fizetéssel"
Egyszer majd úgyis becsajoznak...XD
Jééézusom...egy 525-ös 12 literrel nagynak számít? Ébresztő!
Esetleg négy-öt liternél kezdődik a nagyobb talicska...
A szembeszomszédom most vett egy húsz éves ötszázas merdzsót, 23 a fogyasztása, 120 literes a tankja..
...de micsoda élmény! ez már autó...egyszerűen mint egy hajó úszik az úton...
kinek ilyen, kinek Maruti..sőt tegnap ment előttem egy Lupo3..na, azt már nem merném bevállalni, pedig volt kispolszkim...
Ezek az emberek nem szenvednek, inkább azok, akiknek a Lupo javítása, tankolása is gond...pedig az fócvágen..
Ez a hobbijuk.
Valakit nem érdekel hogy újabb, olcsóbban fenntartható autója legyen. Az már az ő dolgok ha ez mellett egy forintot se tudnak félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!