Simson vagy az MZ a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 00:04
2/8 anonim válasza:
Pont ugyanannyi gebasz volt az mz-kel is mint a simsonokkal
3/8 anonim válasza:
Szopóroller mind a kettő.
Elavult 30+ éves teknika mind a kettő.
A legmegbízhatóbbak a Japánban, Olaszban összerakott és normálisan karbantartott motorok, robogók.
(Kezdődhet a robogó vs Szívsz-son vita :D )
4/8 anonim válasza:
inkább 40 éves technika.
de 40 olaszokkal még több baj
5/8 anonim válasza:
ha ha!! :D a simson szar mi?:D mert a németek nemtudnak jó dolgokat?! :'DD Tigris tank, Würht, BMW, Merci, vajon a forma 1-be mért a merci nyer mindig? mert szar.... mondjam még vagy elég lesz? Pont tegnap motoroztam simsonnal már 6 éve az egyik látásból ismert "ismerős" 5 hónapja vett egy aprilliát és már beszatz neki tolta haza felé én meg motoroztam az elavult szarral ugye? :'DDDDDD
6/8 anonim válasza:
Nem szarok, de a kérdés a megbízhatóságról szólt.
Tegye a szívére minden mz-s vagy simpsonos a kezét, és mondja azt hogy ezek megbízható motorok.
Én pont az egyik nap láttam egy bajszos 50 körüli manust akinek a lámpánál megállt a szimója.
Leszállt, beakarta rúgni, nem ment, a motorba is belerúgott káromkodások mellett, majd nagy nehezen betolta és pöfögött tovább.
7/8 anonim válasza:
mert az egy szerencsétlen farok azért érteni kell hozzájuk és akkor megy van egy ismerősöm akinek simója van régebb óta mint nekem és mindennap télen nyáron azzal megy munkába neki és nekem mért megy a motorja? soha nem állt meg...
8/8 anonim válasza:
én nem úgy csinálom hogy bemegyek a boltba aztán megveszem az alkatrészt hanem mindig vadászom hogy német-e meg eredeti alkatrészeket használok ami olyan ami tájvani szar azt messze elkerülőm néha napokig keresem a webáruházat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!