2003-as VW Poloban mikor esedékes a vezérműszíj cseréje?
Figyelt kérdés
1,4 benzines autó 50000 km-mel, még gyári szíjjal.2010. márc. 24. 20:45
1/3 anonim válasza:
vezérmű 90E km-nél a többit meg már 60E-nél az alap dolgokon kívűl még gyertyaszett csere 60E-nél
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Még azt meg tudnád írni, hogy az éveket tekintve mi az előírás? Valahonnan úgy rémlik, hogy 8 évente kell cserélni, de nem vagyok benne biztos.
2010. márc. 24. 22:27
3/3 anonim válasza:
programbol nezem nem kézikönyvből 1,4 benzinnél azt irja hogy 90E-nél ellenőrizd majd minden rákövető 2 évben vagy 30E kilométernél. A dizel 1.4 es 1.9 re pedig azt mondja 90E-nel vagy vagy 6 evente csere. Én azt mondom hogy 90-100ig ne csereld de majd a 60 ezres szerviznel kerdezz ra jó e még az állapota (vigyázz nehogy átvágjanak hogy azt mondjak mar nagyon kopott azt semmi baja, mert hajlamosak a pénzt nézni). Én most fogom majd a meganomban 1.9dci cseréltetni ami 6 eves 120E km-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!