Érdemes Suzuki swiftbe 1000-et venni? Vagy az túl kicsi?
Én tanyára vettem nem rég kocsit, 1000-seket ott hagytam, gyengék, az 1.3 se sokkal többet eszik mint az 1000-es, de azért megy is, nem erőlködik és itt nem csak az autópályára gondolok, hanem nehezebb terepen is megállja a helyét (földút).
Alkatrészei meg semmivel sem drágábbak mint az 1000-es motornak. Amúgy én pl. rendszeresen hordom szervízbe, mikor megvettem eleve azzal kezdődött, hogy az 1. héten szerelő elvitte, olajat, légszűrőt, olajszűrőt, vezérlést kicserélte, ködlámpákat tettem fel, hangszórokat. Egyedül még a fékbetétek nincsenek kicserélve rajta.
Kérdező, Te is csak úgy egyél kocsit, legyen az akár Trabant, hogy azt bizony karban kell tartani, mert arbantartatlan autó akár legyen az Suzuki az bizony még balesetet is tud okozni (majdnem pórul jártam így)
"elég idegesítő volt, hogy 90-es tempót tartva is csak egy forgalmi akadály volt"
Akkor nem vele van a gond, hanem azzal aki 90-es táblánál 90-nél többet akar menni nem?:D
Az 1.3-mal is lehet 90-nel menni, nem is fogyaszt többet és nem is fog üveghang társulni a nagyobb sebességhez.
Jó az a kis 3 hengeres motor, de az 1.3 sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!