Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Electric Power akkumulátorról...

Electric Power akkumulátorról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megbízható márka? Télen nagy hidegben hogy viselkedik?
2015. dec. 28. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 autómba az van, ha használnám is a autókat szerintem nem merülne le hamar. 55-ös 1.5 hét alatt merül le. A 72-es meg olyan 1 hét alatt. De viszont van egy valami ABS vagy valami ilyesmi,elvileg magyar cucc, az eddig soha nem merült le, volt, hogy 3 hónapot is benn volt a autóba, de a járgány garázsba volt, nem tudom jelent e valamit. Nem fűtött garázs. Napi használatra kiváló, nekem bejött. Suzuki Swift 1.3 '95 autó akksia
2015. dec. 28. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Most vettem egyet múlt héten, egy év múlva talán tudok valamit írni róla :D
2015. dec. 29. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Fél éve kifogástalan állapotban van lekopogom. Terhelem rendesen :-) Egyébként én inkább Perion párti vagyok -ami 8 évet bírt-, mert jobban bevált mint a Varta nagytestvére csak gyorsan és olcsón kellett egy új akksi s így lett ez egy EPower. Műszerrel vizsgálva, a csomagolás, súly rendben van aztán majd elválik hogy beválik e. Most már jönni fognak a hűvösebb hajnalok. :-)
2017. szept. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!