Hány km-t megy el egy 1.8T 5v motor? (AudiTT 1.8t 180le 5v turbo)
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 22:42
1/9 anonim válasza:
Én láttam 400 ezret futott 1.8 turbóst, szóval annyit tuti, de szerintem többet is megy.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válasz akk. 220000 km rel még megvehetem igaz?
2015. dec. 27. 22:52
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg annyi van benne, simán.
4/9 anonim válasza:
Ne km-t nézzünk hanem állapotot.... 100.000km alatt is le lehet úgy amortizálni egy motort mint ami fél milliót lefutott...
Így ennyiből, hogy papíron ennyi van benn, még akkor sem derül ki a valódi állapota ha a valós futás is ennyi.
5/9 anonim válasza:
1-es vagyok
Megveheted, csak arra azért figyelj, hogy ezekkel a 180 lovas Audi TT-kel azért nem lábujjheggyel nyomják a gázpedált. Tapossák nekik rendesen. Nézd át vétel előtt, ha mindent rendben találsz (kuplung, motor jól húzzon, stb), akkor nem kell félni.
6/9 anonim válasza:
Ha annyi van benne... de honnan tudod, h annyi az annyi? Sehonnan. Ha jó állapotú, vedd meg nyugodtan!
7/9 A kérdező kommentje:
Egy turbo csere kb mennyibe kerülhet? Vagy mennyit bír?
2015. dec. 28. 11:05
8/9 anonim válasza:
Egy turbo lehet orokeletu is ha ugy van hasznalva nem ugy hogy kihajtod a kocsi belet majd rogton leallitod a motort na attol szetmegy a turbo de kb egy turbo 100-150 ezer ft
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat.
2015. dec. 29. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!