Milyen motort vegyek?
Most a simsonnal mibajod?
70-80 körül már elég jó állapotút lehet kifogni. Ha karbantartod, nem hajtod szét (gondolok itt tőgázon járásra, és sárban gyilkolásra)
akkor egy tökéletes keveset fogyasztó motorod lesz.
Vagy... Vehetsz derbi sendát, aminek ha húzod a szarvát akkor kijöhet egy 4 literes fogyasztás ami azért durva egy kis 50estől. Nem beszélve arról hogy egy tárcsafék rá 12.000Forint, simsonra pedig egy fékbetét 1000.
Én kezdésnek egy szép felújított simsont ajánlanék!
Hidd el a mostani nagymotorosok azzal kezdték.
Gondold át.
Jó választást!
Széles utat!
Enduro:
Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX
Sport:
Yamaha TZR, Honda NS1/NSR, Aprilia RS, Rieju RS1/RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima
Chopper/cruiser: Aprilia Red Rose / Classic, Gilera Eaglet
+ egy pár ritka darab: Yamaha RD, Honda MB, Suzuki RG, Derbi Fenix
Erdőbe inkább valami enduro kellett volna, simsont hogy untad meg? nekem 2 éve van és nem utam meg, annyi hogy meg lett csinálva 60-asra nemrég.
Vehetsz derbit meg ilyeneket ha sok pénzed van, (Drága blokkalkatrész, drága tárcsafék, vízhűtés stb...)
Ha 100.000 alatt akarod megúszni akkor simson.
Egyedül egy ami nem eszik sokat az a Simson, Derbivel mondom ledönthetsz 5-6 litert simán ha téped neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!