Mi értelme van a nagyon "fektetett" autóknak?
Látom a neten, hogy szint már néha annyira leengedik az autójukat, hogy azok már karcolják az aszfaltot. Miért?
Mit csinál az ilyen, ha összetalálkozik egy fekvőrendőrrel, vagy ha netalán emelkedőre kell felmenni? Szerintem értelmetlen. De persze lehet, hogy ez valakinek tetszik.
mindenkinek meg van a maga defektje.
nekik ez tetszik,a kemény mag be is vallja hogy sok bajt okoz ez neki és anyagilag is bajos de bevállalja.
értelme amúgy valóban nincs,én sem ültetném le túlságosan.
Nem biztos hogy szenved vele.
Van néhány őrült orosz, akik a fekvőrendőrrel is megszívják, páran fel is akadnak rá. Ezek a Samarában elvágják a rugókat és kész.
Nekem egy alap rugószettem van, néhány mérnök számítógépen próbálgatta hogy mi az ami még használható is és jól is mutat. Ez az egyik legolcsóbb változat.
Akinek több a pénze, az állítható futóművet vesz. Otthon néhány perc (vagy néhány 10perc) és állíthatod a hasmagasságot és a keménységet. Drága, de használhatóbb, ha olyan helyre mész akkor pedig lejjebb ültethető egy alapnál.
A drága móka pedig az air ride, ahol egy gombbal állítod a magasságot, álló helyzetben az alja érheti a földet, de utána állítgathatod.
Ez egy hobbi/szenvedély. Inkább erre költök minthogy szétcsapjam magam minden hétvégén. Még egészségesebb is mint a sok drog.
A porig ültetett autóknak nem nagyon látom értelmét.
SZERINTEM csúnya is,sok problémát is okoz,nem is kényelmes.
Viszont a szolidan leültetett autók azok viszont szerintem egyáltalán nem rondák.
Persze abból is van olyan ami nem illik az autóhoz.
jól néz ki.
és ennyi a pozitívum, mert kényelmetlenebb, kevésbé látsz mivel alacsonyabban vagy a többi autóhoz képest, sérülékenyebb az autó alja és a futómű is. A másik előnye a stabilitás lenne nagy sebességnél, de ez csak 200 felett jön ki.
Kanyarban számít 200 alatt is.
Na meg minaz hogy kevésbé látszik? :D
Nem sokat számít az a 3-6cm.
"Még egészségesebb is mint a sok drog."
Némelyik ilyan autó láttán ezt néha kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!