Ezek közül szeretnék választani. (lent) Szerintetek melyik a jó? Mi a véleményetek ezekről?
Mivel tudod, hogy milyen márkák és típusok érdekelne, így nagyon tudom ajánlani a Totalcar Népítélet oldalát! Ott olyanok szokták leírni a tapasztalataikat, akiknek már a tulajdonukban az adott autó. Mielőtt én megvettem a sajátomat, végig böngésztem a véleményeket, és nagyon hasznos volt!
Franciákat ugy ahogy van felejtsd el szerintem.
A Ford egyel jobb, de azért még mindig nem a legmegbízhatobb.
Láttam ojat, hogy hősünkhet egy héttel az éves nagyszervíz után szarba hagyta a kocsija.
Nem akarom részletezni, de ha szervízigény menteset szeretnél nézz egy japán verdát.
Nemtudom mennyit szánsz rá, de PL 900000 ből futja egy jóállapotű avensisre. 97 körüli évjárattal.
Hameg a igazán csak a fogyasztás számít, akkor nézhetsz egy kis corollát is. az még kevesebbet eszik, nemmintha az Avensis a benzinigényéről lenne híres.
Illetve ami még elfogadható az az opel, volt anno egy 93 as gyártmányű corsám, 6 liter körül evett, és egész szépen ment. igaz kicsit mindenéhez hozzákellett nyulni.
de ha mindenképpen a ebből a 3ból akarsz választani, akkor nemkérdés Ford.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!