Ezek az új traffipaxok azért is büntetnek ha lámpa nélkül haladok?
Figyelt kérdés
Pár napja lakott területen kívül bemért egy traffipax, hátulról. Nem mentem gyorsan, 90 km/h helyett kb. 85 km/h-val. Viszont miután elhagytam a traffit, akkor vettem észre, hogy nem kapcsoltam be a lámpákat. Fényes nappal volt. Lehet ebből baj? Lefotózhattak?2015. dec. 25. 01:13
1/9 anonim válasza:
Ez az új VÉDA fix traffi? Mert ha igen, akkor nyugodj meg, mert ezek még csak teszt jelleggel működnek, nem élesben.
2/9 anonim válasza:
Elméletileg büntet ezért is, de január előtt nem müködnek csak tesztelik azt nyilatkozta a rendőrség.
Múltkor a Maglódon lévőbe én is belerongyoltam, mert kiment a fejemből, hogy ott van.Nekem még 2hét alatt nem jöt csekk és kb. 2hét alatt kiszokták küldeni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez nem fix volt, hanem mobil. Rendőrautóból mértek.
2015. dec. 25. 01:54
4/9 anonim válasza:
Ezért nem lesz csekk, megnyugodhatsz! Ez biztos és boldog karácsonyt!
5/9 anonim válasza:
Mivel hátulról mértek, akár nappali menetjelzővel is közlekedhettél, amit hátulról nem lát a kamera. Annál ugye nem világít a hátsó lámpa.
6/9 anonim válasza:
Nagyon úgy érzem, hogy ezek a traffik csak a sebességet fogják mérni és egyébbel nem fognak foglalkozni.
8/9 anonim válasza:
A telefont nem tudom hogy fogja kiszúrni az új rendszer. Hiába mérnek mondjuk rádióhullámokat, a telefonálás nem tilos autóból, csak kézben nem tarthatjuk. Szerintem ha valakit felvesznek valami más kihágás miatt, akkor majd Kovács őrmesterék megnézik majd hogy nem volt-e "véletlenül" telefon is a delikvens kezében.
9/9 anonim válasza:
Ismertető a VÉDA elnevezésű kamerarendszerről (3 perces videó, érdemes végignézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!