Ez a felszerelés már élvezhető zenehallgatást eredményez?
Pioneer mvh-180 fejegység és 4db Pioneer TS-G 1731I hangszóró az ajtókba. Mindkét ajtómba 2-2 17cm-es hangszóró volt de az előző tulaj mikor vettem autót , kiszerelte. Később szeretnék egy mélyládát is de arra jelenleg nincs pénzem. Így is lenne már egy alap basszus ?
Választ előre is köszönöm
Későbbiekben szerintem mélynek teljesen megfelelő lesz egy 300/200-as aktív láda. Vele már bőven elérhető, hogy átadja a kívánt mély hangot.
Viszont azt neked kell eldönteni, hogy zárt vagy nyitott ládát szeretnél-e.
Amilyen ritkák az aktiv ládák használtan előbb kap olcsón paszív láda+erőlködőt!
Ha pedig bandpass ládát akar akkor 1-2gyártó kivételével mind kiesik, mert egy bandpass nem attól bandpass, hogy plexi és kékneon, legnehezebben gyártható és méretezhető ládafajta!
Én fanatikus bandpass párti vagyok és sírni tudnék mikor egy ilyen SAL és társai szemetet meglátok, hogy a zárt kockába bedobva egy hangszoró és a kocka egyik lapja plexi meg mögötte a kék neon.
Mélyláda meg ha nagy méretű kombiba kel ott már eleve a gagyibb is jobban fog szólni, mert a belső tér térfogata elég nagy és a láda bene a belső térben, nem csomagartóban, mint egy limuzinnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!