Mz ts 125 a jobb vagy egy simson enduro terepre és miekre kell többet költeni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 11:30
1/7 anonim válasza:
Simsonhoz olcsóbb valamivel az alkatrész de ha nem hajtod szét akkor nem kell egyikhez sem. Én MZ-t vennék ha választanom kéne.
2/7 anonim válasza:
Hát az MZ talán annyival jobb terepen, hogy nyomatékosabb, de nehezebb is.
Simson nem annyira erős mint az MZ, de könnyebb, kezesebb.
Ha MZ-re raksz egy olyan gumit hátra, ami fogja a talajt, akkor szerintem simán jobb terepen mint a simson.
3/7 anonim válasza:
egyértelműen az mz. tény hogy nehezebb , de egy kis könnyítéssel megoldható minden!
simsont nem használné terepre mert pörgetni kell, és hamarébb szétmegy, így sűrűbbenis kell alkatrészt venni
egyszóval, marad az mz
4/7 anonim válasza:
meg ne próbáld eggyiket sem nem tereper van gyártva hanem utcai használatra mit terepezel vele? szegény motort ölöd vágod micsoda élvezet.. :S neked ha már ijet kérdezel marad a bicikli azzal terepezz hogy van szived egy MZ vagy egy kis simsont igy gyilkolni.
5/7 anonim válasza:
Utolsónak: Mit érdekel az téged, hogy mit csinál a motorjával? Ha élvezi had csinálja...
6/7 anonim válasza:
szerintem is biciklivel terepezz nem az érdekel hogy mitművel a motorjával hanem sokan csak ere használják szegény veteránokat nem érdekli őket hogy csoda hogy ennyire birják még szegények de ha mégis gyilkolni akarod szegényeket akk mzvel menj terepre
7/7 anonim válasza:
A simson sokkal stabilabb,meg nyengébb is. én is határba motoroztam még nem volt jogsim,(jópár évvel ezelött) a Mz az rohadtul megy,de ha egy kicsit is nedves vagy vizes a föld egy müvészet vele menni. nagyon csúszkál. a simson joval lassabb de annak mindegy,hogy csúszik e az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!