Dupla körlámpás E Mercit mennyiért lehet venni, ami jó állapotú?
Nem akarok ilyet vásárolni, de érdekelne,hogy hol kezdődik a normális autó ára.
Azt tudom,hogy 500 az alja, de mennyi egy jobb darab?
"apró esztétikai hibákkal, de rozsdamentesen."
Egy valami biztis....higy. W210-ből te minden fékét tufsz venni csak rozsdamneteset nem!
Párszázért csak lefingott zöldséges szarok vannak!
1milla környéke az,ahol már jók vannak!
Van ettől drágább is,de mondjuk annyit biztos nem adnék egy alsó hangon 16éves merciért,ami ráadásul az egyik leghitványabb széria
Azért akad ilyen is, de valóban kevés az ilyen, és azokat olyan drágán mérik, hogy fiatalabb Mercit is vehetsz belőle.
De van egy rokonom, aki vett egy ilyet másfél millióért, és ráköltött még 3 milliót!! Gyakorlatilag restaurálva volt az autó. Pedig nem nagy szám, egy 220 CDI... Na ez tényleg baromság volt, de való igaz, hogy vagy 2 éve hibátlanul üzemel az autó, és sokat megy vele.
4-es
Mondtam hogy nemnormális a csávó, és nem a hibákra költött 3 millát, hanem a jó cuccokat is kidobálta belőle, mert ő a fejébe vette, hogy bizonyos dolgokat kicserél. Utolsó csavarig szét volt szedve, de tényleg újszerű lett az autó. Mondtam én is neki, legalább egy V8 benzinre költött volna ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!