Mit tehetek a lyukas üzemanyagtankkal?
Figyelt kérdés
Lyukas a Ladám (2101) Üzemanyagtankja. Hol javítanak ilyet?2015. dec. 22. 14:42
11/12 veterán vas válasza:
Jaj miket nem mondasz!! Gyufa vagy öngyújtó? Ennek a tanknak saját belső világítása volt. ;)
Amúgy az Octaviában a tank, a csomagtérben a hátsó keresztbordán volt lecsavarozva, úgy hogy tényleg nagy csuda lett volna, ha hó sár vagy ilyesmi éri.Hja kérem az öregek tudtak valamit.....
12/12 anonim válasza:
Nem kellett oda csoda. Ha már kirohadt a kocsiszekrény alul, máris érhette sár azt a tankot. :)
Vagy mint egyik kollégám, akinek valami Fiat Tempra- ja volt, a csomagtartóból potyogtak ki a cuccok, mert kirohadt neki. Mondtam neki, egy kis purhab, egy kis gitt, meg egy kis festék, oszt kész a kocsi. Még heggeszteni sem kell. :)
Igaz én nem vagyok veterán még, bár a kocsik veterán korhatárát már túlszárnyaltam, de tudok ám én, ha akarok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!