Karosszériáshoz vidd el, bár nem mindenki meri bevállalni. Esetleg vegyél egy bontottat.
2015. dec. 22. 14:52
2/12 anonim válasza:
Jobban jársz egy bontottal mint ha kínlódsz a jelenlegi tákolásával!
2015. dec. 22. 15:02
3/12 veterán vas válasza:
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mitől lyukad ki egy tank? Nekem -anno- volt egy 1962-es Octaviám, de az üz.anyag tank 40 évesen is teljesen hibátlan volt.
(igaz, nem tudott rozsdásodni, mert benzint tartottam benne, nem vizet) ;)
2015. dec. 22. 15:15
4/12 anonim válasza:
Karosszérialakatosoknak érteniük kell hozzá, bár nem mindegyik van tisztában a technológiával, a vége pedig 60-80 literes tank lesz, némi szentségelés után. A helyedben szétnéznék, nincs-e a közelben bontott üzemanyagtartály, mert egyszerűbb a csere, mint a javítás. Általában alul szokott kirohadni a két felet összefogó hegesztés mellett, néha egész érdekesen. Van, hogy 10-15 centi hosszon végig lyukas, mint a szita.
2015. dec. 22. 15:29
5/12 anonim válasza:
Azt azért tudni kellene hol van rajta a lyuk. Mert ha a felső felén vagy a sapkához közel , még akár egy ideig el is mehetsz vele.
2015. dec. 22. 16:45
6/12 A kérdező kommentje:
Alul lyukas, sajnos ez típushiba de kiküszöbölhető. Majd lehet hogy beszélek egy karosszérialakatossal. Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 22. 17:06
7/12 anonim válasza:
Veterán kollégának, lehet te nem vizet hordsz a benzintankodba, de a kondenzvízzel, ami a tankban kicsapódik... azzal nem számolsz? :)
És a környezeti külső igénybevétellel sem? Pára, víz, hó, só, sár? :)
2015. dec. 23. 10:07
8/12 veterán vas válasza:
#7!
Jaj, ez egy olyan öreg autó volt, hogy akkor még biztos nem is ismerték a kondenzvizet. :)
Lényeg, hogy 40 éves elmúlt, és nem volt a tank rozsdás.
(sem kívül, sem belül)
Különben kíváncsivá tettél! Mit keres az általad említett "hó, só, sár" a csomagtérben?
2015. dec. 23. 19:14
9/12 anonim válasza:
Kutyafáját! Te tényleg veterán lehetsz! ;)
Az alja gondoltam csak ki kell lógjon... De most elbizonytalanítottál! ;)
Asszem igazad van, az úgy volt szíjjal lefogatva állítva a csomiban. De lehet abban az időben a sarat sem találták még fel és akkor óriási félreértés. ;)
2015. dec. 23. 19:33
10/12 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, ebben a típusban még gyertyával be lehetett világítani, vagy öngyújtóval, h megnézze az ember, rozsdás- e bellül az a fránya tank. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!