Mit jelent ez a hibakód? P0325 Knock sensor NOT PRESENT?
1-es: Köszönöm, ennyit én is tudtam. De kapsz egy hasznost, amiért válaszoltál, meg jó kedvem van.
2-es: Köszönöm neked is, tehát akkor Csak ennyi lenne a baj? Mert mondták nekem, hogy esetleg más mechanikai problémát is érzékelhet.
És ez okozhat többlet fogyasztást? - És hogy tud elszakadni a vezetéke?
Okoz töblet fogyit, mert biztonsági túldúsításnak tanultuk mikor még ugye nem volt minden mákdarálóban ilyen, inkább egyen többet a kecske de ne károsodjon.
Javaslom az összes kopogásérzékelőt(ha több van) egyszere egy többcsatornás tárolós szkopon nézd meg alapjáraton és oda pörgetve milyen görbét mutat.
Látni fogsz jelentős eltérést annál a szenzornál valóban vanvalami, utána meg sorba végig kell menni,hogy csatlakozó hiba, vezeték hiba, szenzor kilazult a helyéről vagy csak simán döglötta szenzor.
Kiszereltük az érzékelőt, nagyon szép állapotú, teljesen újnak néz ki, a réz része csillogott, a vezeték nem szakadt. DELPHI 240 márkájú (ez a gyári). befújtuk kontakt spray-vel [magyarul sprével :D ] a fém részét megcsiszoltuk drótkefével, de a Check Engine lámpa újra jelentkezik, minden út alkalmával.
Mondjuk még meg szeretném nézetni műszerrel is az érzékelőt, hogy végképp elromlott-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!