S51-es Simsonnál normális, hogy téli hidegbe kb 2 percig csak szívatóval megy?
Figyelt kérdés
És míg szívatóval jár, addig megnövekszik az alapjárat? szívatót vissza téve rögtön normális alapjáraton pöfög2015. dec. 18. 17:20
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyan egy 250-es cruiserem van, de mégis mi lenne ebben a nem normális? Az lenne a nem normális, ha ez nem így menne...
Sőt, a kicsike nem is valami penge a szivatós perceiben (nem mintha eszembe jutna kínozni felesleges pörgetéssel, ami úgyse jó semmire). Ez ilyen :)
2/4 anonim válasza:
Hát ha egy autóból indulunk kim akkor ja, mert az is nagy hidegbe egy jó ideig autómata szivatóval működik, de egy kétüteműnél nem tudom. Nekem van egy 50-es 4sebis simsonhoz hasonló 2ütemű mocim és azon nem kell rajta hagyani a szivatót, de ha csak úgy megy akkor nem tudsz mit tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
és az hogy ha nem sikerül beinditani, és sikerül ezáltal túlszívatni, akkor egy kis ideig nem fog beindulni?
2015. dec. 18. 19:09
4/4 anonim válasza:
Nagy hidegben, meg ha jó ideje nem volt beindítva akkor igényli a szívatót több percig is akár, de nem szokott megemelkedni a fordulatszám, mert a szívató nem nyit a súberen csak több benzin jut a motorba, aminek a nagy része lecsapódik a karterben a főtengelysonkákon, meg a hengerben, ezért kell sajnos szívatni agyba főbe. Azt meg elég nehéz eldönteni hogy miért nem indul, ha nem pöffen egyet sem, hogy most túlszívattad vagy kéne neki még a szívató. Még engem is átvert néhányszor, pedig 27 éve Simsonozom. Ami az utóbbi időben bejött az az hogy tökig szívatóval gyújtással kezdem óvatosan rúgni és legkésőbb 3.-ra be is indul. Aztán a melegedés ütemében kell tőle elvenni a szívatót, de hallatszik is a motor járásán hogy mikor dús a keverék és mikor szegény. Ha szegény akkor magasabb a fordulat és kevésbé határozott a motor járása, míg dús keveréknél fordítva van. Sajnos eléggé béna a Simson szívatója, mert játszani kell vele, nem folyamatosan tolni vissza, sőt van hogy rá se kell húzni teljesen. Ki kell ismerni a Simson lelki világát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!