Neten rendeltem téli gumit, de még semmi visszajelzést nem kaptam. Ez normális?
Szerdán rendeltem gumit, azt írták, hogy telefonon felhívnak egyeztetni, de még nem hívtak, hétfőre ígérték a szállítást.
Ez normális? Sose vettem még neten gumit.
Arra gondoltam ma felhívom őket, mert viszont nekem meg elég sürgős lenne.
nálam ez fordított,én szerdán rendeltem ,megjegyzésbe beírtam hogy azért adom le most a rendelést ha netán nem lenne raktáron belőle de pénteki kiszállítás lenne jó legkorábban.
erre már tegnap hozta volna futár.
én a gumiabroncs.hu-ról vettem már többször is,nem szoktak hívni,általában van nekik és ilyenkor e-mailben értesítenek a jelenlegi státuszról.
Emailt kaptam, de azt is írta a weblap, hogy telefonon egyeztetnek.
Van 1 link az emailben melyben lehet ellenőrizni a rendelés státuszát, azt írja, hogy feldolgozás alatt.
Csak az a gáz, hogy az egyik kerekemen nyári gumi van és mindennap kell járnom a kocsival, ha véletlenül megcsúszok akkor majd nyugtathatom magam azzal, hogy de én már napokkal ezelőtt beadtam a rendelést?
Jesszus, még az is idő mire elviszem a gumishoz, hogy feltegye.
nekem eszembe nem jutna ilyenekkel kínlódni..bemegyek egy áruházba, vagy egy gumishoz és megveszem..a gumis tud ajánlani, mégnézem az kell-e, aztán nála megrendelem..másnap lehet érte menni..
mi van, ha garanciaérvényesítésbe futsz bele? pl. szálszakadásos gyárilag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!