Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek max.1mill...

Milyen kocsit vegyek max.1millióból?

Figyelt kérdés
Valami kisebb, fiatalos autót szeretnék, a lehető legfiatalabbat, legkorrektebb ár/teljesítmény aránnyal. Semmi extra, csak egy jó, megbízható, kényelmes kocsi.
2010. márc. 23. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
opel astra, opel corsa, suzuki swift, peugeot 206, renault clio, renault megane, honda civic, volkswagen golf, seat ibiza, seat leon, skoda octavia, audi a4(első széria)
2010. márc. 23. 17:31
 2/8 anonim válasza:
4es Golf az optimális ár/érték arány ennyi pénzért. Vagy vegyél Ladát és csinálj belőle rally autót :D
2010. márc. 23. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Volkswagen Polo-t 1.4 16V 100 LE, sztem nagyon korrekt kis kocsi ha fiatalos kisebb autót keresel. Ha én kisebbre cserélném a kocsimat akkor biztos ez lenne a választásom és 7 literrel el lehet vele közlekedni!
2010. márc. 23. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Golf III/IV, Suzuki Swift, Renault Twingoo/Clio, Fiat Punto
2010. márc. 23. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Seat Cordoba 1,6 Sportline. 2000-es évjárattól érdemes nézni 2003ig gyártották őket.
2010. márc. 23. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
BMW 525tds :D
2010. márc. 24. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:

VW poloról lebeszéllek!!!

nekem az van 7-8 litert eszik ami sok az 1.4-es motorhoz képest. Ismerősöm 5-ös bmw-je eszik ennyit. hibák:

-komplett váltó csere

-kuplung csere

-elektronika elromlik

-rozsda 4 évesen és nem volt karambolos

-hangos motor

Opel Corsát ajánlom mindenki dícséri, vagy Ford Fiesta

2010. márc. 24. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Toyota Avensis 99 es évjárat környékén. azt kicsivel egymilla alatt is megúszod. Talán stílusra nem a legfiatalosabb autó, de megy mint a veszedelem, nemis eszik sokat, nagyon megbízható, és kényelmes. Vagy ha nemluxus autóra vágysz, akkor Corolla nekem azvan, és hibátlan, erős takarékos, és nagyon kényelmes. Franciákat úgy ahogy van felejtsd el VW garantáltan elviszi az ára többszörösét szervízre, és csak hogy ittis idézzek a reklámból: "Nincs olyan, hogy egy Golf elindul"

Amugy bármeik Japán verdát merem ajánlani. Csak a Suzukival óvatosan, nemkopik, nemeszik sokat, kissebb sebességen jól is megy, de ha karamból van, neked garantáltan annyi.

2010. márc. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!