Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretném meg tudni hogy a...

Szeretném meg tudni hogy a szúzuki wagoner plusz személy autónak mennyi a fogyasztása 100 km _en?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 04:28
 1/5 szántóvető ***** válasza:
átlagban 8 liter körül van.de kevés városi üzemmel és kis lábbal 7-ből is el lehet járni vele.
2015. dec. 18. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:

A Wagon R+ nem kimondottan takarékos kis autó, 8 literes átlagfogyasztással számolhatsz.

A hasonlóan magas felépítésű Ignis már beéri 7 literrel.

Pontos adatod csak akkor lesz, ha leméred a fogyasztást, az függ az autótól a vezetőtől, a kinti hőmérséklettől, stb. (hol használod, hogyan használod)

A relatíve magas fogyasztás oka az autó formája, a magas felépítés miatt nagyobb a légellenállása, mint egy lapos kasznival szerelt autóé. Cserébe a Wagon R egy igen magas üléspozíciót ad, ebbe az autóba bele lehet ülni, nem leülni a padlóra (könnyebb kiszállni, és jobb a kilátás belőle - ha ez szempont)

2015. dec. 18. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ignos már VVT motoros, a Wagyonőrök többsége még nem, ezért is a különbség többek között.

Lábujjhegyen, kevés várossal 6,5-7 lehet a WR+ is

2015. dec. 18. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak városban minimum 10 lityó,nagyapámnak volt
2015. dec. 18. 15:32
 5/5 Bajer ***** válasza:
A legalacsonyabb 5,8 l/100km volt nekem 1.3 GC-vel. Olaszországban városon kívül 50 km/h-val 5. fokozatban mentem. Persze nincs olyan ember rajtam kívül, aki szereti a csiga lassú vonulást, nekik magasabb fogyasztás jön össze. Tényleg nagy a légellenállása, úgy 80km/h fölött már jelentősen növekszik a fogyasztás.
2016. ápr. 30. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!