Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy autó amit cserélnék....

Van egy autó amit cserélnék. Hogyan hozzam el ha nincs forgalomban?

Figyelt kérdés

Mindegy milyen autó 150km-re van az enyém üzemképes az övé is csak az övé nincs forgalomban. Feltételezem beülni és elhajtani nem lenne szerencsés megoldás. Tehát milyen más megoldás van? Az autómentő vagy sárga angyal vállalna ilyent? Vagy valami más Délmagyarországon?

Sokba kerülne a szállítás? 300000 alatt meg lehet úszni?

A használtauto oldalának van valami ilyen csere futár szolgáltatása?

2015. dec. 17. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

azért bebaszna ha 300 000-be kerülni a szállítás, szerintem több nullát írtál :)

2015. dec. 17. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
*kerülne
2015. dec. 17. 09:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam 300000 mert annyi az autóink közötti különbség árban. Az enyém annyival értéktelenebb. Így akkor fer ha én állom az átírást is. De a linkből nem igazán igazodtam ki.
2015. dec. 17. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Megvan oké köszi. Like...
2015. dec. 17. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ideiglenesen van kivonva a forgalomból,akkor ha megveszed,és írtok róla adás vételi szerződést,az autó attól a dátumtól automatikusan visszahelyeződik a forgalomba ha csak az új tulaj(azaz te) másképp nem renfelkezik!
2015. dec. 17. 10:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Ennek utána kell járjak.
2015. dec. 17. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Közlekedési Hatóságtól kell kérni egy ideiglenes engedélyt arra az időre, amíg hazaviszed.
2015. dec. 17. 11:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Viszont nem műszakizódik le automatikusan az átíratással, szóval, ha a műszaki is lejárt akkor nem mész semmire az átiratással
2015. dec. 17. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm ezeknek is utána járok. Pozitív feedback mindenkinek.
2015. dec. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!