Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003-as Opel Corsa C 1.2 nem...

2003-as Opel Corsa C 1.2 nem gyorsul. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Nyilván nem csodát várok egy 1.2-es autótól, de közel sem gyorsul úgy, mint 1.2-es társai. Gépre kötve volt, semmi hibát nem írt. Nyomom a gázt elkezd gyorsulni, de meg is torpan, nem vagy csak nehezen gyorsul tovább. Autópályán 80km/h fölé nehezen gyorsul fel, 4-esben is.. Egy emelkedő is nagy kihívást jelent.

2015. dec. 16. 18:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
29%
Nincs benne motor.
2015. dec. 16. 18:46
 2/12 Adam_Hack ***** válasza:
0%
Alapból szar. Mit vársz tőle, csak 1.2 es p.cs köszörű, örülj neki hogy egyáltalán viszi a 80 at.
2015. dec. 16. 18:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem, hogy nem csodát várok. De.. Városban és autópályán egyaránt használom, eddig semmi probléma nem volt vele 140-el is kényelmesen ment. És nem, nem gyilkolom a motort. A másik, hogy össze lett hasonlítva több 1.2-es C Corsa-val is, gépen és használatban egyaránt. Az értékek ugyanazok, mégis jobban mennek mint ez.
2015. dec. 16. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Üzemanyag ellátás??

Az előttem szólók pedig nem tudom mire verik a nyálukat, hogy 1.2-es motortól mit vár az ember.. Hiába van nekem is 2.0-es tdci-s Mondeo, a kis 1.3-as swiftet jobban szeretem...

2015. dec. 16. 19:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Az üzemanyag ellátás rendben van.. Én sem tudom, hogy mire, de ha jobban érzik magukat ettől a hozzászólástól akkor egészségükre!
2015. dec. 16. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Hibakód hiányában csak a találgatás megy. Lehet valamelyik szenzortól kap fals jelet a vezérlő. Pl. a légtömegmérő kezdi megadni magát. Esetleg a fojtószelep nem nyit rendesen. El van koszolódva, vagy hibás.

Nincs meg az előírt üzemanyag nyomás. Sok minden lehet. Autóvillamossági szerelőhöz vidd kocsit. Ez egy nagyon egyszerű motor, meg fogják találni a hibát.

Pl. injektor.hu profik..

2015. dec. 16. 21:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ. Sajnos ezt mind-mind megnéztük/megnézettük és mindent rendben találtak..
2015. dec. 16. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem Twinportos véletlenül? Az is tud ilyen hibát produkálni.
2015. dec. 16. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor ha az ilyen jellegű dolgokat megnézted,akkor nézz meg olyan triviális dolgokat is,hogy esetleg nem fog valamelyik fék!Lehet hogy pl beakadt a kézi,és neked ugyan nem viléágít az ikon hogy be van húzva,de közben mégis!
2015. dec. 16. 22:11
 10/12 A kérdező kommentje:
nem Twinportos.. a fékekkel is minden rendben van..
2015. dec. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!