Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Van egy Corsa B-m ecotec 1.0 12v motorral.

A gond a következő:

Kissé nehezen indul, első tekerésre ugyan, de nem pöcc röff.

A másik, hogy nem tudja kezelni ha kövér gázt adok, többnyire 1-esben, 2-esben még jó de 3-4-5 már semmi adok neki nagy gázt hogy gyorsítson de alig akarja feljebb vinni a fordulatot gondolkodik míg csinál valamit.

hibalámpa nincs, és tárolt hiba kód sincs.

Cseréltem már a folytószelep potenciométert de nem segített.

Simán álló helyzetben sem akar igazán jól felpörögni, nagy levegőt vesz hörög és csak a normálishoz képest lassan emeli a fordulatot.

Alapjárat nem ingadozik és rendeltetés szerűen beáll...

Fogyasztása jó.

2014. ápr. 29. 19:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, hogy 3-4-5-ben ha nagy gázt adok és eldönti hogy emeli a fordulatot még rántani is szokott de csak 1-et és csak egy kicsit, motorféknél is szokott rántani 1-3 kis rántás...
2014. ápr. 29. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

mérj egy benzin nyomást,alapjáraton ill ha gázt adsz

a gyári adatot nem tudom 2 bár felett rémlik

2014. ápr. 29. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt is hozzátenném, hogy mikor ráadom a gyújtást ugye, még soha nem halottam dolgozni az AC pumpát, de csak dolgozik mert akkor be sem indulna...

Köszönöm a tippet egyébként.

2014. ápr. 29. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
benzinpumpa nem tökéletes...
2014. ápr. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!