Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 156 Facelift utáni...

Alfa Romeo 156 Facelift utáni (2004-) megbízhatóbb, mint az előde?

Figyelt kérdés

2015. dec. 15. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az alfa így is úgy is nyűgös!Szóval inkább az állapotra figyelj mint az évjáratra!
2015. dec. 15. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Alfa, mindegy melyik, igényli a törődést, csak olyan embernek való akinek szívügye az autó. Jól jön némi tapasztalat és technikai érzék az üzemeltetéséhez, no meg egy jó szakember ha komolyabb javítani való akad. Ha megkapja azt ami elő van írva a karbantartásokra, sőt még egy picit többet is, akkor megbízható. Aki csak tankolni hajlandó az autót az sose gondoljon Alfára, de valószínűleg nem is teszi, a sok keringő "horrortörténet" hatására.
2015. dec. 16. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én várnék míg a 159 ára lejjebb megy. Az egy más világ, össze sem lehet hasonlítani a korábbi Alfákkal.
2015. dec. 16. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

a 156-os Alfa-val sem volt semmi gond ha normálisan használtad, de a 159 valóban egy más világ.

Engem soha nem érdekelt az, hogy mit mondanak az Alfa-ról, én a saját tapasztalataimból jöttem rá arra, hogy az Alfa-val nincs semmi gond ha odafigyelsz rá. Használt Alfa-m soha nem volt, a kezdetektől én jártam vele, szervízeltettem, olajcsere soha nem volt 10 000 km felett, hanem 9500 környékén már ment a szervízbe. Anno még a 156-al inkább Németországban és Olaszországban közlekedtem, ott a futóművel nem volt gond, idehaza pár hónap után már jelezte hogy gáz van az utak minőségével, de erről nem az Alfa tehet. A 159-est azt már 50%-ban idehaza használom, 50%-ban pedig külföldön. A 159-esben már van szintszabályzó, jól jön az az 5-10 centi hasmagasság emelés, főleg BAZ megye és SZ-SZ-B megye utjain, autópályán meg leengedem.

Nemrég vezettem egy újabb Passat-ot, az Alfa-t meg se közeliti, ahol kanyarba bedöngetek az Alfa-val 70-80-al, ott a Passatot már le kell fékezni, annyi hogy az Alfa összkerekes, a Passat meg nem, de a futómű között nagy a különbség.

2015. dec. 18. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Így mondom, a JTD biztos hogy az egyik legszívósabb motor :) Jól bírja.

De a kaszni az kicsit szerencsétlen, az Olaszok a dizájnt 5 évre tervezik, utána rozsdál... Persze a mi utainkon az eleje is hamar kezd kopogni.

De motorilag nagyon elégedett leszel vele

2016. márc. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!