2004-es opel corsa C-be valamilyen erősebb motor belefér?
Csak kivancsisagbol 1.2 es benzines C corsaba valami mas motor bele fer-e? Mar hallottam olyanrol egy egy autoba egy masik gyarto motorjat tettek bele mert stimmelt minden.
A valaszokat elore is koszonom :)
A masodik valaszt koszonom :)
Es van masik marka gyari motorja ami belefer?
Tényleg volt gyárilag 1.8 16v 125 lóval. De amúgy elég egy szar motor az. Rettenetesen veszi és ejti a fordulatot. De erősnek biztos erős lesz egy corsában.
Esetleg van még 1.4 100 lovas is, az már jobb motor mint az 1.8-as, persze gyengébb is.
Más gyártótól én nem igen faragnék bele motort. Sokkal nagyobb macera, mint egy amúgy is belevalóra kicserélni.
Én nem azt mondtam, hogy nem költséges hanem, hogy kisebb macera. Mert egy bármilyen opel motornál nem kell pl a motortartó bakokkal szarakodni. Meg általában sok minden kompatibilis lesz az új motorhoz a régiből.
Nem mellesleg a kérdező a motort kérdezte, nem a futóművet, féket stb. Igen egy igényes átépítéshez azokat is a motor teljesítményéhez mérten kell átalakítani. De a kérdező nem erre volt kíváncsi.
Persze az 1.8-ashoz kell váltó csere is. De egy 1.4-eshez nem feltétlenül. Nem tudom az opelnél hogy van, de általában nem fejlesztenek minden egyes motorhoz egy-egy külön váltót.
Szóval a lényeg, hogy márkán belül maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!