A Toyota Auris (1. generációs,5 ajtós) az divatos, modern, biztonságos autónak számít?
Mert az a helyzet, hogy engem 2-szer is súlyos gerincferdüléssel operáltak s maradt vissza 72 fokos görbület s "ennek ellenére" nem éppen egy kényelmes, biztonságos autóval járok, ezért nagyon hajlok az Auris felé, mindenképpen japánt akarok. Ezres régi GLS Swift-tel
nem is említhető egy lapon, ugye? Múltkor is egyedül mentem országúton 110-el, s hát őszintén... nagyon nem éreztem biztonságban magam. Szóval Auris-ról egyet s mást a témában. Hallottam olyant is, hogy akinek ilyen régi Suzkája volt s amúgy sem volt rendben a háta/dereka, az a végül gerincsérvet kapott! Na akkor én minél előbb lecserélném egy modernebbre! Bár leehet, hogy csak egy legenda volt, nem valós történet, nem tudom...
én ilyen aurison tanultam vezetni. jó ideje azt használja az oktatóm. biztosan kényelmes, hiszen napi 8-10 órát simán eltölt benne...
én imádtam :D
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!