Mennyire rugalmas a kocsitok?
Lexus is200 80-180 27,4s
azaz 120-140 ig fürge a kis motorral, de afelett már nem bírja el a szemből érkező levegőt.
Örülök, hogy megfejthettük, hogy mire akartál kilyukadni.
E350 Coupe, 80-120km/h kb. 3.5mp. Hivatalos adat szerintem nincs.
ez a kérdés így önmagában egy baromság...
"rugalmas" attól lesz egy motor, hogy alacsony fordulaton ad le nagy nyomatékot, majd ahogy emelkedik a fordulatszám, azzal arányosan csökken a nyomaték, ettől érzed azt, hogy minden fordulaton egyenletesen húz, ebben a turbómotor mindig jobb lesz, mint egy szívó, mert a turbó miatt alacsony fordulaton sokkal nagyobb a nyomaték, majd amikor kifullad a turbó, akkor van vége a dalnak, viszont a szívómotor alacsony fordulaton is csak annyi nyomatékot tud, mint tiltás közelében, ezért érzed gyengébbnek kis fordulaton...
nyomaték x fordulat = teljesítmény
ha nagy a nyomaték, nem kell akkora fordulat ugyanakkora teljesítményhez, viszont ha kicsi a nyomaték, pörgetni kell, hogy meglegyen a kraft...
Mennyire okosnak próbálják itt tettetni sokan magukat, pedig most csak hülyét csináltak megukból.
Ugyanis új autóknál is, teljesen hivatalosan meg szokott lenni adva egy gyári adat, hogy mennyi idő kell neki 80-120 között, vagy más értékeket is megadhatnak.
Nekem A6-os van 3.0 TDI, pontosan nem mértem le, de ha S-ben (automata) lepadlózom 80-nál, akkor sacc/kb olyan 5 mp kell neki 120-ig. Nem tudom hányasban van ez, mert váltogat ő össze-vissza közben.
Kérdező: 1.9 TDI-nél kicsit kétlem a 6 mp-t, minimum 7 mp kell neki szerintem.
Chip nélkül valóban több,úgy 7.8 volt 4.ben :) most inkább 6.1
3.-ban 5körül,de majd lemérem,mert még 3.ban nem mértem mióta chip van benne.(chip nélkül 80-120 3.ban 6sec volt)
Köszi a válaszod,legalább van aki tudja,hogy ez tényleg létezik :) (110LE+chip)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!