Mit dolgoztok és milyen kocsitok van?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 16:04
1/8 SándorÚr válasza:
szerinted a 2 dolognak van köze egymáshoz? Ismerek olyan milliárdos vállalkozót akit Suzuki Wagon R+ szal jár és olyan melós srácot is aki szenvedve nyögi a BMW hitelét. Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: kamionsofőr- BMW E46
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a legritkább esetben van összefüggés a kettő között. Pont ezért tettem fel a kérdést. :)
2015. márc. 17. 16:17
3/8 anonim válasza:
Az első elég önironikus.
Nézd meg kérdező a politikusok vagyonnyilatkozatait, tanulságos. Az alapján (és csak az alapján) majdnem mindegyikük szegény ember, akinek nincs autója, vagy ha van is, akkor egy olcsó, egyszerű.
Tervező és kivitelező vállalkozó vagyok, és egy 10+ éves autóm van, Opel.
4/8 anonim válasza:
Én még iskolába járok, ezen kívül autókat építek. Egy Lada 2101-esem van, amit én hoztam vissza az "élők" körébe, plusz kapott egy saját építésű tuning motort.
5/8 anonim válasza:
Szervizelek egy országos cégnél, kb. 60-70 ezret megyek évente egy "szar" francia 16 éves Renault-tal...
:D
6/8 anonim válasza:
Területi képviselő vagyok,Volvo s40-em van.
7/8 anonim válasza:
Szobafestő vagyok és egy 14 éves Renault tulajdonosa.
8/8 SándorÚr válasza:
3-mas, nem én vagyok aki hitelre vette a BMW-t, az valaki más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!