15 éves vagyok letettem a robogó vizsgát milyen motrot ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 22:34
11/22 anonim válasza:
Én is az "Sr" re szavazok! Én egy Malaguti F12 essel kezdtem,nekem az is tökéletesen bevállt!
12/22 anonim válasza:
"ja és a pénz nem számít" ekkora baromságot.... Mivel anyádék fizetik neked igy lehet neked nem számít, na de azért ilyet....
13/22 anonim válasza:
pénz nem számít anyuci kedvencének, egyébként minden válasz rossz, mert motorokat ajánlottatok, de ő MOTROT akar, mert valószínűleg egy beszédhibás roma (volt ilyen oszt. társam)
14/22 A kérdező kommentje:
anyád piicsája a roma
2009. júl. 6. 17:51
15/22 anonim válasza:
Nekem sr 50 esem van injectoros es jol megy 120 kb a vegsebesseg szerintem ha mar ujjat veszel akkor injectoros apriliat vegyel ne karburatorost.Nekem ha nem szamitana a penz akko azt vennek.
16/22 anonim válasza:
semmi esetre sem robogót.
olyan MOTORT vegyél amin van váltó.
Elég nagy baj hogy a mai fiatalok ugy gondolkodnak hog"először egy robogót veszek" .HIBA
És később mi lesz? váltani még akkor sem fogsz tudni.
A robogó az szánalmas hülyegyereknek való akik annyira bénák ogy váltás már tul magas szint.
A robogón kinevetnek, szánalmasnak titulálnak.
Vegyél simsont! az a tuti.
FUCK ROBOGO'S
17/22 anonim válasza:
FUCK ROBOGO'S!!!!
Simson a király!!
S51 powaa ^^
18/22 anonim válasza:
Érdekes, hogy ebben az országban általában azoknak nincsenek pénzügyi gondjaik ("pénz nem számít" - lásd följebb) akik még írni sem tudnak (lásd. motrot)!
19/22 anonim válasza:
sajnos nekem is robogóm, van és már 3-4 hónap után megy tönkre! 15,5/L
20/22 anonim válasza:
a robogó JÓ csicskák!külföldre OLASZORSZÁGBA mennyetek ti anyaszomorító népségek.
góré vagy öreg forza motrok hháhhhhhááááXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!