15 éves vagyok letettem a robogó vizsgát milyen motrot ajánlanátok nekem?
attol függ mit szeretnél
Ha azt szeretnéd hogy ne kelljen váltogatnod csak a "fülét" keljen huzni és megy is akkor valamilyen robogot ajánlok neked. Ha kevés pénzed van de mégis valami tartos motort szeretnél akkor vegyél egy honda diot.biztonságos,olcso és ha kicsit figyelsz rá akkor soha nem hagyí cserben.
Ha vastagabb a pénztárcsád de mégis robogot akarsz akkor valamilyen Yamaha robogot vegyél.Ha teljes értékü motort akarsz ezt ugy értem hogy érezni akarod a motort és váltani is megszeretnél tanulni és nem áll tölled messze a szerelés,bütykölés akkor vegyél simsont.Ezt nagyon egyszerü megjavitani otthon is olcso és teljes értékü motor.egy jo simsont már ugy 60000ért kapsz.ha ugyan akkor nem igazán szeretnéd te magad javitani de olcso motort akarsz akkor vegyél valamilyen hondát.Mondjuk egy honda mbxet.Renkivül jo motor és egy jot ugyan csak olyan 80000 ért kapsz.Ez nem sokkal bonyolultabb mint a simson de egy kicsit jobb is.Ha az ár meg nem számit akkor valamilyen aprillia vagy yamahát ajánlok figyelmedbe.Kérdésem lenne hogy milyen terepen használnád a motort?esetleg ugratni akarsz e vele vagy valami hasonlot csinálni?
En akkor segithetek APRILIA SR50 esem van és nehogy az injektoros váltoyatot vedd meg, mert annak kevesebb az ereje, hidd el! KARBURATOROST VEGYEL BELOLLE.
Az egyik baratomnak van Eroxa és jobb sokkal az APRILIA ! HA veszel egy APRILIAT AKKOR MAjd vegyel ra sportgorgoket es sportkipufogot, nem olyan draga, de annyit tesz, hogy a normal 80km/h rol egyenest 125km/h ra noveli a sebessegedet ezenkivul jobb gyorsulast is ad! Remelem seegitettem, es legyszi irj vissza, koszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!