Fiatalok! Szeretitek a motorokat?
Van jogsitok esetleg?Motorotok?Vagy szeretnétek?Kedvenc motorotok?
Csak egy pici közvéleménykutatás.
Lány vagyok,megőrülök a motorokért.☺😍
Szia. Nekem egy kawasaki cross motorom van, és am imádom. Szerencsére itt a közelben van épített cross pálya is és erdő is, így lehet endurózni is. Am én is lány vagyok és a párommal együtt szoktunk menni.
Nincs jogsim sajnos, de ha betöltöm a 24 megyek korlátlanra az tuti és akkor veszek egyet utcára is.
Neked van vagy lesz motorod,vagy csak nézni szereted?
Szia nekem még nem volt motorolám de egyszer kipróbálék egy kétkerekű a robbanómotort
Csak autojogsim van de én a jetpacket várom meg a légdeszkát
Ki számít fiatalnak? :-)
Amúgy szeretem a mocikat.Nyaranta sokat túrázunk szlovák pályán,Donovaly és környéke.Szép a Tátra,és jó szerpentinesek az utak.
(U.i.: Van jogsim :-) )
A 2. Normalis vagy sem? Csak azt akartam mondani hogy nincs motorom de kipróbálnám de a rallyt nyomnám inkább amúgy nem a pontokra akkor akár 83%om is lehetne ;)
De ahogy írtam inkább a jetpack fejlesztédi alapba öld a pénzedet.
ZX7R van és a kedvenceim a "750-es sbk kawa sorozat", sok pénzem lesz akkor lesz a garázsban egy full factory sbk kittes zx7rr is az 100% :)
Volt a sorozatból régibb verzióm is régen, pl. a legelső h1 -es zxr750, előtt meg az őse gpx750r is, stb.
Előbb volt minden mocim, mint rá jogsi lehetett volna, még általánosba jártam mikor a simsont MZ követte :)
Amit még bevállalnék az meg a versenytársuk az olasz konkurencia egy 916, lehetőleg abból is 916sps az 500db egyike :)
Öreg leszek akkor meg építek egy Cafe racert berugókaros 2 hengeres Z400 ból.
Fiatalok? Mihez képest? Lassan itt a 3. X, de nem érzem magam annyinak, de most nem ez a kérdés.
Igen van jogsim rá (korlátlan) és egy Suzuki GSR600-am van. Nagyon szeretem.
Ha megtehetném, akkor egy Suzuki GSX-S1000-am lenne, de 3.2 milla sok pénz, de lesz még olcsóbb is. :)
Szia!
Én imádok motorozni, de jogsim még nincs...most egy Zündapp gts 50-em van. Elég ritka darab, de szerintem szuper gép. Én is nyilván Simón kezdtem a dolgokat, de ez sem egy marha nagy előrelépés, de hagyatékból maradt és akkor már restauráltam. Engem nagyon megfogott mostanában a Husqvarna Nuda 900r, de mikorra ez a motor "aktuális" lesz nekem, akkorra változhatnak az elképzelések!!! :D
17F
Szia.
Most vizsgáztam A-bol.
Márciusig szeretnék venni mindenképpen motort.
Amit kinéztem a következő típusok: Yamaha TDM850, Yamaha xj 600, Yamaha xtz 750, Suzuki sv650, Suzuki GSF600.
Ezek közül szeretnék egyet még nem döntöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!