Pinocchio23 kérdése:
Wv new beetle 1.9 tdi menet közben felfelgyulladt a műszerfalon a sárga olajoskanna. Olaszint rendben. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 20:39
1/6 anonim válasza:
Üdv. Lehet olajnyomás hiba. De azt sürgősen nézesd meg, az nem vicc.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom akkor az olajnyomást pirossal jelezné. A sárga a szintre utalna, de a szint megfelelő.
2015. dec. 8. 21:10
3/6 lupara válasza:
Belülről nem ismerem a kocsidat,abban biztosnak kell lenned,hogy szintjelzőt látsz.Ha ez biztos meglévő olajszint mellett,nem kell aggódnod.Később érzékelőcserével,vagy kontakt helyreállitással megjavittatod,hogy ne zavarjon folyamatosan.Olajoskanna jelzés piros szinű szokott lenni szándékosan.Azt a felét is meg kell nézni,először olajgombát és visszajelzőt vizsgálni.Nekem más kocsim van szintjelzővel is szerelve,meglévő olaj mellett üreset mutatva régebben.Csere óta jó,de ne bizz benne,pálcával is ellenőrizd az olajszintet.
4/6 A kérdező kommentje:
Nívó pálcával ellenőriztem az olajszintet. A max vonalnál van. Ez sárga kanna. Menet közben gyulladt ki. Megáltam. Megnéztem az olajszintet. Ok. Gyújtás ráad. Ég a sárga kanna és sípol egyet. Majd beindít és nem alszik el. Az olajnyomást pirosan jelezné ugyan az a piktogram.
Elképzelhető hogy jeladó de ez már szerelő lesz.
2015. dec. 8. 22:58
5/6 anonim válasza:
igen,valószínű hogy az érzékelője nem jó.Valóban pirossal jelezné az olajnyomást.
6/6 anonim válasza:
Szintérzékelő problémás vagy a csatlakozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!