Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Fiat Tipo vélemény?

Új Fiat Tipo vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2015. dec. 8. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Háát, megváltozott :D Kívülről egész jó, de belülről nekem annyira nem tetszik. Ezek a modernebb dolgok nem jönnek be, az Opelek is ilyenek belülről, azok sem tetszenek. Az Audi, a VW és a Seat maradt meg annál a stílusnál, ami nekem tetszik.
2015. dec. 8. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Az autó tetszik. De nyugodtan maradhattak volna az eredeti névnél (Aegea vagy a második verzióban Egea), mert a Tiporól az egyik ismerősöm "Légyszi toljátok be a kocsimat mert megint nem indul" mondata ugrik be. :)
2015. dec. 8. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Jóféle, csak kár, hogy nem ferdehátú, vagy tévedek? Amúgy ha kijön én gyűktök rá és 6 év múlva veszek egyet. Ez most az életcélom. Köszi kérdező, hogy megmutattad e járgányt.
2015. dec. 8. 19:39
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 Te most szórakozol? :D
2015. dec. 8. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Külsőre nagyon nem olasz, sőt mondhatnám hogy borzalmas. Szerencsétlen Fiat nagyon intenzíven ássa a saját sírját, már ami a személyautó ágazatot illeti.
2015. dec. 8. 20:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 3-as?! Nem, komolyan 6 év addigra veszít az árából én komolyan veszek egy Tipót. Mindig is akartam Fiatot.
2015. dec. 8. 21:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban. Külső-belső elmegy, beillik a képbe a Peugeot, Renault, Skoda közé, csak ezekkel a motorokkal nem vagyok kibékülve... Aggasztó, hogy majd amikor a mai autók lesznek 10 évesek mikből fogunk választani, mert ilyen motorokkal addigra szét fognak hullni.
2015. dec. 8. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Linea is tetszett, ez is jónak tűnik.
2015. dec. 8. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:

jól nézne ki de ez a magas hasmagassággal nagyon béna

ez egy tipikus példa arra amikor jó is lehetne és egy ilyen szarvashibával elszúrják az egészet

2015. dec. 8. 23:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Én már az új fiat bravo bevezetésénél sem értettem a fiatot!Ugye a régi bravo csak 3 ajtos valtozatban volt kapható,míg az új csakis 5 ajtoval!Mondjuk még a formaterv néhol hasonlított is az elődre,de ennyi!

Most meg itt van ez!!Nem is tudom kinek jutott ez az eszébe az olaszoknál,hogy ilyen névvel adják ki ezt az autót....szereten az olasz vasakat,de szerintem az utóbbi evekben a fiat nagyon eltévedt......

2015. dec. 9. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!