Mikortól járhatok suliba 50cm3-s robogóval?
Figyelt kérdés
Vagyis mikor lesz olyan az idő hogy reggel sem fagy le az a bizonyos dolog.
Egyébként nem Pesti vagyok Egerben lakom és itt reggelente sincs akkora forgalom.
2010. márc. 22. 17:17
11/20 anonim válasza:
Ne féltsd az ízületeidet, ahoz azért kell egy pár év téli motorozás hogy bajod legyen.
12/20 anonim válasza:
Szerintem április elejétöl,ha már nem is süt a nap,de egy kabátba meg térdvédöbe nemfagysz le,meg persze kesztyü.Én is robogoval akarok járni itt budapesten,csak nincs hol tároljam a robcit.Kint van az apukámnál ,aki külön éll vidéken
13/20 anonim válasza:
Én már most is azzal járok. Póló-pulcsi-bőrkabát kesztyű kombó és go... :P
14/20 anonim válasza:
Nem vészes!! Én mindennap motorozom és semmi bajom sincsen.
15/20 anonim válasza:
,,Nem vészes!! Én mindennap motorozom és semmi bajom sincsen"
Nem most lesz bajod nagyokos.
Majd öregkorodban. Papám tolószékben ül pedig ő csak rigával ment.
16/20 anonim válasza:
Én most is motorral járok már. Felveszem a bőrszerkót és reggel pontosan 7:15-kor elindulok. 20 km-rre van a suli.
Néha odarántom neki, és nincs hideg! ( okoskodók maradjanak csendbe..nem lesz izületi problémám...ha meg lesz = 50 évesen nyugdíjba megyek ugyanis rendőr leszek:):):)
18/20 A kérdező kommentje:
R.L.Péter
2010. ápr. 5. 22:25
19/20 A kérdező kommentje:
71% nak meg SÜN! Sün! SÜN! bocsi kihagyhatatlan volt egyébként én is erre az osztályra készülök bár én inkább bűnügyi szakértő lennék
2010. ápr. 5. 22:26
20/20 wapo válasza:
Öltözéktől is függ.Ha át tudsz öltözni vagy tudod tárolni a motoros termóruhát akkor akár minuszokban is mehetsz.Persze nem ajánlanám a jégmotorozást a városban. Én 2 éve egész télen használtam a motort.Bár volt egy 3 hét pihi.Annyi idő kellett a bordáimnak a regenerálódásra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!