Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikortól járhatok suliba...

Mikortól járhatok suliba 50cm3-s robogóval?

Figyelt kérdés

Vagyis mikor lesz olyan az idő hogy reggel sem fagy le az a bizonyos dolog.

Egyébként nem Pesti vagyok Egerben lakom és itt reggelente sincs akkora forgalom.

2010. márc. 22. 17:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerinted azt mi honnan tudjuk, hogy mikor van nálatok olyan meleg, hogy nem fagy le semmid? Próbálkozni kell... Hétvégén, mondjuk szombat reggel (vagy mindegy, mikor, csak ne kelljen éppen iskolába menni) felkelsz 7-kor és elmész egy körre a városban. Ha nem fagysz meg, akkor jó.
2010. márc. 22. 17:24
 2/20 anonim válasza:
Ha anyukád megengedi!
2010. márc. 22. 17:25
 3/20 A kérdező kommentje:
magyarország nem olyan nagy mint a hajdani szovjetúnió így megkérdezhetem általánosságban hiszen nem a kaukázusról beszélek és te nem ukrajnából
2010. márc. 22. 17:26
 4/20 anonim ***** válasza:
iskolába semmikor mert egyik iskolába sem mehetsz amennyiben az általános iskola
2010. márc. 22. 17:27
 5/20 anonim ***** válasza:

reggel kinézel

ha nincs lefagyva mehetsz

hogy mikor lesz azt nemtom xD

am itt már lassan 3hete nincs fagy ,arra nemtom mi a helyzet :D

2010. márc. 22. 17:29
 6/20 A kérdező kommentje:
középiskola köszönöm a kérdést és van őrzött parkoló külön erre a célra tavaj nyár végén tele volt robikkal
2010. márc. 22. 17:31
 7/20 A kérdező kommentje:
nyár elején* :D
2010. márc. 22. 17:38
 8/20 anonim ***** válasza:

*tavaly :)

am okoskodónak, lehet általánosban is, képzeld!!

és sztem kb mostantól lehet. am meg. kinézel, oszt' látod ;)

2010. márc. 22. 17:57
 9/20 A kérdező kommentje:
jó oké csak az izületeim miatt aggódom mert ha tönkremennek akkor asztala viszta természet
2010. márc. 22. 18:03
 10/20 anonim ***** válasza:

amíg nincs legalább tíz, de inkább több fok reggel, addig ne menj robogóval szerintem. Meg védd a kezeidet is kesztyűvel. :) Már én is alig várom, hogy motorral járjak - csak utálok rajta elázni.

Üdv egy sorstárs.

2010. márc. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!