Hova kell beleönteni a fagyállós szélvédőmosót?
Remélem, a "fagyállós szélvédőmosó" nem azt jelenti, hogy fagyálló hűtőfolyadékot borítottál a nyári szélvédőmosóhoz. Láttam már ilyet, szép volt a végeredmény.
Ha téli szélvédőmosóról van szó, akkor a szélvédőmosó folyadéktartályába kell önteni. Ha jól látom, akkor ezen a képen a bal oldalon, a homlokfalnál látható kis, fehér csőcsonk, közvetlenül a lámpa mellett. Minden bizonnyal ez vezet az ablakmosó tartályához. De az a tuti, ha egy ilyen jellel ellátott műanyag kupakot keresel:
Ezt kinyitod, beletöltöd a létyót, akkor biztosan jó helyre megy.
Köszi! :D Nem kevertem össze semmit semmivel, ne félj xD, vettem egy ilyen bazi nagy 5 literes cuccot, amire az van ráírva, hogy szélvédőmosó, meg hogy fagyállós. :D
És még annyi, hogy azt írja, hogy lehet hígítani, mert ez töményen -30°C-ig jó, akkor most hígítsam, fel vagy inkább ne? :D
Ne hígítsd! Csak töltsd bele :)
Hűtőfolyadékot szokták hígítani (már aki..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!