Mivel tudom kiszedni a bentmaradt szélvédőmosót?
Lehúzod a spriccniről a csövet, beledugod egy edénybe és addig nyomod amíg ki nem ürül.
Bár még van idő elhasználni a maradékot, de akár tölthetsz rá téli folyadékot is. Később egyre több lesz benne a téli, és mire tényleg hideg lesz, már csak téli lesz benne.
"egyébként,hogy működik a szélvédőmosó fúvóka?valami motor hajtja?Vagy hogy jön belőle a folyadék?Tönkre tud ez menni?Még nem láttam,hallotam hogy valakinek tönkre ment volna..."
Az ablakmosó tartály oldalán van egy kis elektromos motor és az nyomja ki belőle a mosófolyadékot. És igen, mint minden más ez is el tud romlani. ;)
Elromolhat, főleg ha jól belefagy a lé.
A legegyszerűbb ha kihúzod a motort, kifolyik a mosólé, visszadugod a motort és mehet a téli. Bár ugye attól függ milyen kocsi, van amelyikhez a fél elejét le kell bontani.
Kiszívhatod gumicsővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!