Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A cross motor nem helyezhető...

James T kirk kérdése:

A cross motor nem helyezhető forgalomba akkor nem kell rá jogsi? És járműnek minősül vagy sport eszköznek?

Figyelt kérdés
Be tudnátok linkelni valami ere vonatkozó jogszabályt.

2015. dec. 7. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a kérdező Enterprise csillaghajó parancsnoka így csak nem fog ki rajta egy 2kerekű
2015. dec. 7. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:

A földút nem crosspálya!

Ugyanúgy a kresz szabályai érvényesek. Ergo nem motorozhatsz ott így.

2015. dec. 8. 07:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Mentem már a 600 as hondával de cross al még sose.
2015. dec. 8. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Ha már használtál 600-as motort, akkor tisztában vagy az erejével gondolom én...DE egy crossról van szó. teljesen máshogy adja ki a 600cm3 erejét. Nekem is lenne egy kérdésem... Ha nincs jogsid, akkor hogy vezettés 600-as motort? :D Na itt a hangsúly. Amúgy gondolom nem kaptak el és szerintem földúton se kapnának el...
2015. dec. 8. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
De a 12/14-es válaszolónak igaza van. A KRESZ SZERINT NEM MOTOROZHATSZ FÖLDÚTON SEM PAPÍROK NÉLKÜL. A többi csak rajtad áll ;)
2015. dec. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!