Milyen auto a fiat dubjo 19jtd?
Figyelt kérdés
joféle auto? megbizható? hibák vagy pozitiv dolgot, amit tudtok irtok róla? akinek volt az már tudja! válaszokat előre kössz!!!2015. dec. 7. 16:10
1/8 anonim válasza:
Kár,hogy egyetlen egy helyes információ sincs a kérdésedben........ugyanis csak Fiat Doblo létezik,és 1.9jtd amiről te beszélsz!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy észrevetted a hibámat, teljes mértékben igazad van. Megyek is és elsírom magam a sarokban! Neked meg köszönöm hogy ilyen tökéletes és hibátlan vagy! De ha legalább a kocsiról tudnál annyit, mint amilyen nagyképü vagy akkor biztos oklevelet kapnál!
2015. dec. 7. 18:40
3/8 anonim válasza:
Azért elég nahy arcod van ahhoz képest,hogy egy épkézláb kérdést sem tudsz feltenni!
Dubjo......erre még csak azt sem lehet mondani,hogy elírtad!Magyarul azt sem tudod miről kérdezel,még a fáradtsagot sem vetted hogy utána nézz...
4/8 A kérdező kommentje:
Én ha látnák egy ilyen kérdést ahol egy betü el van irva biztos h nem álnék neki a másik embernek mert hát tévedni emberi dolog. Még szerintem tanárokkal is előfordul hogy olykor elirnak valamit , vagy hibáznak! Te pedig rögtön észreveszel egy aprócska hibát és ahelyett hogy elnéznéd és válaszolnál a kérdésre rögtön szemrehányod a másik embernek. És még te mondod azt hogy elég nagy arcom van? Szerintem meg te vagy egy nagyképü kretén mert rögtön észreveszed a hás hibáját de a tiéded meg nem! De tudod az ilyen emberekre az időt sem érdemes pazarolni!
2015. dec. 7. 21:38
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem ugy irják hogy "nahy" hanem "nagy" de hát te tökéletes vagy! Igen persze! Egy tökéletes önfejü hülyegyerek!
2015. dec. 7. 21:43
6/8 anonim válasza:
Te meg egy szánalom,de ezzel be is fejeztem veled,mert úgy látom a megmagyarázáshoz ahoz nagyon értesz!
7/8 anonim válasza:
"Ja és nem ugy irják hogy "nahy" hanem "nagy" ...ezt elírásnak hívják,az viszont,hogy "Dubjo"....ehhez azért tehetség kell,hogy így "elírj" valamit....de fejezzük is be a nyelvtan órát!További szép estét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!