Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Fiat Punto jó autó?

William Tell kérdése:

A Fiat Punto jó autó?

Figyelt kérdés
Mondjuk a Swifthez képest.
2015. dec. 6. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább swift.
2015. dec. 6. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
nem jó, a fiatokat én elkerülném eleve.
2015. dec. 6. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
#2 leírnád az okát? Miért? Érdekelne, mert sztem az olasz autók nagyon +bízhatóak, és a puntó is nem beszélve újonnan sem 1 olcsó! Szeretném ha érvalnél.
2015. dec. 6. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Milliószor leírtuk már,hogy ha nem rohad,meg figyeltek rá,akkor nagyon jó kis autó!

Az ilyen kanapéprofesszorok,meg "én elvből nem veszek olaszt mer' az mind szar" emberek véleményére meg nem kell adni!

2015. dec. 6. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:

közelemben van egy 1.3multijet és mentem már mögötte, minden kigyorsításkor olyan dízelfüst jött belőle és állítólag 100ekm sincs benne 2. gazdás.

Ilyet egy W123 nem csinál 800ekm -nél se! Amivel Lákátosék dinnyéztek, előtte meg Grün taxizott.

2015. dec. 6. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik tipusban ill évjáratban gondolkodol.
2015. dec. 7. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, jó. A benzinmotorjai és az 1.9 jtd

AZ 1.3 MULTI TÉNYLEG EGY SZAR NA AZT NE.

A mostani swift-et nem ismerem de a régi a puntohoz képest elég fapad.

2015. dec. 19. 16:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam mástól is, h. a FIAT-féle benzinmotorok k..va jók (bár a Suzuki is iszonyat jó, pörgős benzinmotorokat csinál), csak hát a motor nem minden. Sok FIAT-nál befigyel a rohadás állítólag. Igaz ez? Meg ahogy nézem, a FIAT ugyanannyi pénzért kevesebb lóerőt ad mint a Suzuki.
2015. dec. 19. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, az egyes puntótól már nem rohadnak. Én egyszer egy oszloppal összezúztam az oldalát és 1 évig nem csináltattam úgy esett rá az eső stb mégse kezdett rozsdásodni mert rajta volt még a gyári bevonat. Na ott kezdődik a probléma amikor a fényező aki javítja ezt lecsiszolja és b.aszik alá dolgozni.
2015. dec. 19. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"Sok FIAT-nál befigyel a rohadás állítólag. Igaz ez? "

Már az 1 Puntok is galvalinált kasztnival készültek,és 8 év rozsdagaranciára volt rájuk.Nyilván egy 20 éves darab már nem lesz gyári állapotú,de nézz szét a korabeli swiftek között :

[link]

2015. dec. 23. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!