Hyundai 1.5 CRDI (régebbi kb.2003-as) első autónak megfelelő lehet?
Figyelt kérdés
Fenntartás, fogyasztás és megbízhatóság ami érdekelne.
Úgy hallottam/olvastam hogy ezek nagyon igénytelen és egyszerű konstrukciók, első szaladgálós autónak megfelelő lehet?
Aki Golfot, BMW-t és társait ajánlaná azok ne is írjanak... nem boyracerkedni meg szerelni akarok folyton hanem használni a járművet a-ból b-be menni vele.
2015. dec. 7. 15:52
1/8 anonim válasza:
Azért annyira nem egyszerű a CRDI, de legalább költséges ha elromlik valami. Ha jó, akkor tényleg megy, de van azért rizikó egy ilyen korú használt dízelben. Egy sima benzines biztosan igénytelenebb, bár ha van egy hozzáértő ismerős akivel át tudnád nézetni az autót, akkor jó kocsi lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Benzines is lehet, csak ugye a dízel kevesebbet fogyaszt és dinamikusabb rövid távon (pl. előzés). A lényeg hogy megbízható-e? Olvastam sok jót róla, de vegyeset is.
2015. dec. 7. 19:08
3/8 anonim válasza:
Rövid távra nem veszünk dízel autót ! Arra benzineset! Ha csak azert veszel egy autót mer keveset fogyatsz olyan mintha azert venned el a ronda nőt mer jól főz ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy Accent-ről van szó. Kérem a kérdésre válaszoljatok és ne mellé...
2015. dec. 8. 05:42
5/8 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magamat. Ha egy jó dízelről beszélünk, akkor jó vétel lehet. Így elsősorban én (hogy te mit csinálsz az a te dolgod) vagy újonnan, vagy ismert előéletű, vagy végig vezetett szervizkönyves kocsit keresnék. Ha ezek nincsenek, akkor nagyon nagyon jól meg kell nézni az autót. Húz-e rendesen, hogy indul hidegen-melegen, van-e füstje, mennyi, milyen, esetleg alvázszámnak utánanézni. Természetesen azt is tudod, hogy nem rövid, 5-10 kilométeres utakra veszed mert különben nem fogja megköszönni egy idő után. Az autó többi része szerintem nem nagy dolog, nem hallani róla rosszakat. Na az a része tényleg egyszerű.
6/8 smitwesson válasza:
Szaladgálós autónak benzinest vegyél. Jelentősen olcsóbban jössz ki a végösszeget tekintve.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, végülis lehet amúgy, de amit nem szeretek, pörgetni a motort, inkább alacsonyabb fordulatszámon haladósabban közlekedni.
2015. dec. 16. 14:15
8/8 A kérdező kommentje:
Bár azóta láttam egy két accent-et élőben hát eltántorított, elég csúnyácska autó... az elantra ami még tetszene, de az meg ritka nagyon.
2015. dec. 16. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!