Mitől nem indul a kocsim? Trajet 2000 crdi 2003-as .
Figyelt kérdés
Segítséget kérek. Van egy Trajetem 2000 crdi 2003-as . Az úton egy enyhe huppanó után leállt és azóta sem tudom (és a szerelő sem) beindítani. Az üzemanyag szivattyú nem kap áramot és talán más sem. Adtam neki külön egy kábel segítségével és akkor már néha néha egy pillanatra megröffen de úgy néz ki hogy más is áram nélkül maradt. Néztük a immobi. Is és a gyári riasztó is kivan az oldalán lévő gombbal kapcsolva, valamint az összes biztosítékot (remélem) átnéztük. Egy autó villanyos sem vállalja mert ezt 2 óra alatt nem tudja vagy nincs laptopja hozzá. A szerelőm nem villanyos de szerzett hozzá csatlakozót aminek a segítségével csak azt állapította meg ami már amúgy is tudtunk hogy nem kap áramot a szivattyú?2013. dec. 15. 20:48
1/2 anonim válasza:
A motortérben lévő biztosítékokat is átnéztétek?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen átnéztük. Most a vezérmű teng. jeladóját fogjuk kicserélni, mert utólag hozta ki hibára a rendszer.
2013. dec. 17. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!