Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motoros iskolát érdemes...

Melyik motoros iskolát érdemes választani Óbudán és környékén?

Figyelt kérdés

Ak jogsit szeretnék letenni,lehetőleg minél rövidebb idő alatt.(Tehát nem hónapokat ülni a padban kresz-t tanulva.)

Illetve motorok,oktatás,korrektség,és oktatók szempontjából lennék kíváncsi a véleményekre.

2010. márc. 22. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! sosjogsi expressz tanfolyama 3 hét, 1-1 hét mindenre vizsgákkal (kresz rutin forgalom) mondanom sem kell full szabálytalan az egész!! kreszre heti max 2 alkalom van arra is csak akkor mesz ha kedved van. 2,5óra/alkalom (legcsovesebb modon 15 eves tesztlapot toltve). Ez 5 óra a kötelezőan előírt 10-20óra helyett. Rutin szinten 2 alkalom a kötelező óraszam 3/4-et LEHET levezetni.(többet nem és nem kötelező arra sem elmenni). Forgalom 2 alkalom (többször nem is mehetsz )szintén, itt már csak a kötelező óraszám kb 70% lehet levezetni. Ez jó is meg rossz is. Átlag árakkal számoljál náluk. Szerintem 5órás kreszért elkérni 15ezret. És 2000Ft-os gyak óradíjjal pofátlanság nem hagyni az embert levezetni amiért fizet. ENNYIT A SOSjogsirol. A csigajogsi azonos áron megy csak rendesen leadjak a kreszt (itt egy kicsit rugalmasak a bejárással) illetve a gyakorlatokat is lemeterozhatod rendesen. itt 4 hét egyabkent a tanfolyam. Remelem segítettem. Azt van meg a mocijogsi pont hu itt sincs kresz tanfolyam csak ha akarsz persze attol meg legombolnak, a gyakorlatot itt nem tudom. (ez a legolcsobb a neten) Ennyi volt a mese.
2010. márc. 22. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infot.Csigavérről nagyon rosszakat hallottamm,pedig amúgy szimpatikusnak tűntek a honlapról,ezért lennék kíváncsi olyanra, amit vk tapasztalatból ajánl.Igazából csak a KRESZ-el nem szeretnék elcseszni 1 hónapot,de gyakorlat már fontosabb lenne,hogy tényleg biztonságban érezzem magam a motoron,már amennyire ez lehetséges.
2010. márc. 23. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi rosszt hallottál a csigáról?? Kresz 1,5 hét de ténylegesen megtartva ha akarnál menni nem elcsalva(rugalmasak a bejárással) 2 napra rá már kreszből vizsgáztam. A gyakorlat az meg a legjobb óradíjba megy momentán nagy A 1600Ft/h. És meg is tartjak mind. Elsőre át is mentem mindenből. Azt én is hallottam hogy a SOSjogsi nál a gyakorlat eltér a normálistól míg máshol + órákat akarnak adni(persze+ pénzért de nem kötelező) addig ott még amiért fizettél sem akarják leadni(ha akarod se). Így kb náluk olyan 2500-3000Ft/egy óra vezetés. Az a lenyúlás a javából. Persz ezt előre nem mondták a haveromnak csak örült neki az elején hogy nem kell kreszre bemennie. Amikor meg végzett akkor megkérdezte,hogy a nem megtartott 6 gyakorlati órát (12.000FT) akkor visszakapja vagy mi? Arra meg azt mondták hogy nem, de ha megbukott volna akkor vehetett volna pár ingyen gyak órát(még jó).
2010. márc. 23. 16:11
 4/4 nako ***** válasza:

Engem ismerős küldött a mocijogsi-hoz, úgyhogy sokat nem nézelődtem a neten. Csigáról mondjuk én is csak rosszakat hallottam, a harmadikat nem ismerem.

Egyébként én bejártam elméleti okításra, nem "tiltottak" el tőle és rutinból is minimum duplaannyit vezettem, mint a kötelező - nem sokat ültem előtte motoron :) - és nem kellett többet fizetnem, senki nem szólt rám, mondták addig csinálom, amíg nem tanulom meg. Sztem korrektek. A motorok normál oktatómotorok, jól kezelhetőek, a nagymotorok asszem cb400 Hondák voltak.

Egyébként ők nem is Óbudán vannak...

2010. ápr. 11. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!